Uutiset

13.09.2016

Haemme huolto- ja kunnossapitopäällikköä

Kotimainen tuulienergian tuottaja ja merituulivoiman edelläkävijä Suomen Hyötytuuli Oy etsii

huolto- ja kunnossapitopäällikköä

koordinoimaan tuulivoimaloidensa huolto- ja korjaustoimintaa.

Toimit yhteyshenkilönä turbiinien huoltoa ja korjauksia tekeviin organisaatioihin sekä vastaat työn edistymisestä ja laadusta. Laadit vuosihuoltosuunnitelman sekä huolto- ja korjausbudjetin ja vastaat niiden toteutumisesta. Osallistut huollon, kunnossapidon sekä kunnonvalvonnan strategian kehittämiseen ja huolehdit varaosien ja työkalujen hankinnasta. Huolto- ja kunnossapitopäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä teknologiapäällikön kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa DI- tai insinöörikoulutusta sekä huolto- ja korjaustoiminnasta hankittua osaamista vastaavasta tulosvastuullisesta tehtävästä. Tehtävässä tarvitaan hyvää teknisen englannin kielen taitoa, organisointikykyä ja valmiuksia toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme noin 150 MW:n tuotantokapasiteetin verran haastetta, näköalapaikan kotimaisen tuulivoiman kehittämiseen, dynaamisen työyhteisön ja paikan yrityksen ydintiimissä. Mahdollisia työskentelypaikkoja ovat Pori ja Raahe.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiapäällikkö Jaakko Kleemola 19.9. ja 22.9. klo 9-12, 040 593 8227. Voit kysyä lisätietoja myös valinnassa avustavalta konsultilta: Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, 050 385 1714.

Hakemukset CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuina viimeistään 27.9. osoitteeseen hakemukset@mm-rekrytointi.fi otsikolla ”Huolto- ja kunnossapitopäällikkö”.

Kahdeksan kotimaisen kaupunkienergiayhtiön omistamalla tuulivoiman tuotantoyhtiö Suomen Hyötytuuli Oy:llä on yhteensä kolme tuulipuistoa Porissa ja Raahessa, rakenteilla uusi merituulipuisto Poriin ja maatuulipuisto Raaheen sekä useita tuulipuistohankkeita eri puolilla Suomea. www.hyotytuuli.fi