Siirry sisältöön

Ilmoituskanava huolenaiheista ja väärinkäytöksistä raportoimiseen

Vastuullinen toiminta on yrityksemme perusarvo. Olemme sitoutuneet eettisten periaatteidemme noudattamiseen ja suhtaudumme vakavasti epäeettiseen toimintaan. Pyydämme ilmoittamaan epäilemästäsi väärinkäytöksestä, joka liittyy eettisten periaatteidemme, arvojemme tai lain vastaiseen toimintaan. Kannustamme tuomaan mahdolliset rikkomukset tietoomme aina, kun siihen on perusteltu epäilys.

Suomen Hyötytuulella on käytössä whistleblowing-ilmoituskanava, joka perustuu EU:n Whistleblower-direktiiviin. Kanava on tarkoitettu ensisijaisesti anonyymeihin ilmoituksiin, joiden käsitteleminen tapahtuu luottamuksellisesti. Ilmoituksen tekijää ei ole mahdollista jäljittää, ellei hän itse jaa henkilötietojaan ilmoittaessaan huolenaiheestaan. Jos olet jättämässä ilmoituksen, muistathan ottaa ilmoituksen tunnisteen talteen itsellesi. Tunnisteen avulla pystyt seuraamaan käsittelyprosessia ja sen vaiheita. Vastaamme ilmoituksiin seitsemän (7) päivän kuluessa.

Rekisteröidyllä ilmoituksen kohteella on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän katsoo, että rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja tietosuojasäännösten vastaisesti.

Jos haluat olla yhteydessä meihin ja antaa tavanomaista palautetta muissa asioissa, niin otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan toivomaasi henkilöön: etunimi.sukunimi@hyotytuuli.fi  Meille on tärkeää keskustella avoimesti sidosryhmiemme kanssa toimintamme eri vaiheissa.

Avaa ilmoituskanava tästä