Siirry sisältöön

Korpi-Matin tuulivoimahanke

7 kpl
230 m

Suomen Hyötytuuli Oy suunnittelee Merikarvialle 22 tuulivoimalan tuulipuistoa yhdessä Gigawatti Oy:n ja EPV Tuulivoima Oy:n kanssa. Hyötytuulen osuus hankkeesta on seitsemän voimalaa.

Merikarvia on Porin ja Kristiinankaupungin välissä sijaitseva rannikkokunta. Tuulivoimapuisto sijoittuu Merikarvian keskustan pohjoispuolelle, Korpi-Matin alueelle, Rantatien ja Trolssinkylän itäpuolella ja ulottuu lähelle Riispyyn ja Timmerheidin kyliä. Koillisessa alueen rajaa Mankanevan Natura-alue.

Hankkeen YVA-menettely on saatu päätökseen ja ympäristövaikutusten arvioinnin tuloksia on käytetty hankkeen suunnittelussa ja kaavoituksessa.

Korpi-Matin tuulivoimapuiston osayleiskaava on hyväksytty Merikarvian kunnassa maaliskuussa 2020.

Yhteystiedot: Projektipäällikkö/Hankekehityspäällikkö Miia Suuriniemi, puh. 044 701 2191, miia.suuriniemi(at)hyotytuuli.fi

 

Ajankohtaista

Julkaistu

Merikarvian Korpi-Matin tuulivoimakaava nähtävillä

Merikarvian kunta on asettanut Korpi-Matin tuulivoimakaavan nähtäville. Korpi-Matin tuulivoimahanke on Suomen Hyötytuulen, Tuuliwatin ja EPV tuulivoiman yhteishanke. Alueelle on suunnittelussa 26 tuulivoimalaa. Kaavamateriaalit ovat nähtävillä 2.7.2014 – 25.8.2014 Merikarvian kirjastossa…Lue lisää