Siirry sisältöön

Meille töihin

Tule rakentamaan tulevaisuuden vastuullista yhteiskuntaa kanssamme!

Kotimaisen tuulivoiman edelläkävijänä haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Noin 80 hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyvät ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan uusiutuvan energian kasvavalla alalla.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, olemme yhteydessä sinuun, mikäli meillä aukeaa tehtävä, johon osaamisesi ja kokemuksesi puolesta sopisit. Avoimiin tehtäviin voit hakea täyttämällä hakuilmoituksen sivulla olevan hakemuslomakkeen. Tarjoamme myös opiskelijoille harjoittelupaikkoja, kesätöitä ja mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitä tuulivoima-alalla.

Jätä avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole auki  osaamistasi vastaavia tehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen.  Saat meiltä automaattisen vastauksen, kun hakemuksesi on vastaanotettu. Säilytämme hakemuksesi 12 kuukauden ajan ja olemme yhteydessä sinuun, mikäli meillä aukeaa tehtävä, johon osaamisesi ja kokemuksesi puolesta sopisit.

Avoin hakemus

Opiskelijoille

Haluamme tarjota opiskelijoille harjoittelupaikkoja, kesätöitä ja mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitä tuulivoima-alalla. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa tarkemmin opinnoistasi sekä siitä, mille ajalle olet töitä tai harjoittelua hakemassa. Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva paikka.

Opiskelijan haku