Siirry sisältöön

Maanomistajille

Maanomistaja, oletko kiinnostunut maan vuokraamisesta tuulivoimalle ja jatkuvan lisätuoton saamisesta kiinteistöstäsi?

Kotimainen, vakavarainen kumppani

Suomen Hyötytuuli on kotimaisen tuulivoiman edelläkävijä. Olemme kehittäneet ja tuottaneet maa- ja merituulivoimaa jo vuodesta 1998.

Meidät omistaa kahdeksan vakavaraista suomalaista kaupunkienergiayhtiötä, joiden kautta tuottamamme energia kulkee kotitalouksiin ja teollisuuteen.

Vastuullista tuulivoimaa

Vastaamme tuulipuistoistamme koko niiden elinkaaren ajan suunnittelusta rakentamiseen, tuotantoon ja purkuun asti, turvallisesti, ympäristöä ja luontoa vaalien.

Uusimpien tuulivoimaloidemme arvioitu elinkaari ylittää jo kolmekymmentä vuotta. Säännöllisillä huolloilla, valvonnalla ja mittauksilla varmistamme voimaloiden turvallisen ja mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kun tuulivoimalan purkamisen aika koittaa, voimalan osat ja materiaalit käytetään varaosina ja kierrätetään. Alueen maisemoinnin toteutamme maanomistajan kanssa sovitun mukaisesti.

Olemme ensimmäinen tuulivoimatoimija Suomessa, joka on kierrättänyt elinkaaren päähän tulleen tuulivoimalansa siivet kansallista muovikomposiittikierrätysmallia hyödyntäen.

Lue lisää tuulivoimaloiden purusta ja kierrätyksestä

Kestävää kumppanuutta

Meille on tärkeää huolehtia kumppanuussuhteistamme ja panostamme henkilökohtaiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön maanomistajien kanssa.

Haluamme myös olla tuulipuistopaikkakuntien arjessa näkyvä kumppani muun muassa tukemalla paikallisten lasten ja nuorten toimintaa.

Lue lisää maanomistajayhteistyöstä

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lue lisää tuulivoimasta

Yhteystiedot

Pasi Keinänen

Hankekehityspäällikkö

040 835 9135

pasi.keinanen(at)hyotytuuli.fi