Siirry sisältöön

Alajoki-Peuralinnan tuulipuiston laitekuljetukset alkavat

Laitekuljetukset Suomen Hyötytuulen Alajoki-Peuralinnan tuulipuistotyömaalle alkavat 17. lokakuuta. Turvallisuuden varmistamiseksi toivotaan huomaavaisuutta kuljetusten reitillä liikkuvilta.

Alajoki-Peuralinnan tuulipuistotyömaan laitekuljetukset alkavat 17. lokakuuta ja jatkuvat 31. marraskuuta asti. Erikoiskuljetukset kulkevat reittiä Vaasa—Kyyjärvi—Suurensuontie—Viitalammintie—Pajulammintie. Vahinkojen välttämiseksi Suurensuontien, Viitalammentien ja Pajulammentien varteen ei ole sallittua pysäköidä laitekuljetusten aikana. Paikallisliikenteeltä toivotaan huomaavaisuutta, jotta erikoiskuljetukset saadaan tehtyä sujuvasti ja turvallisesti.

Suomen Hyötytuuli Oy rakentaa 14 tuulivoimalan tuulipuistoa Perhoon ja Kyyjärvelle. Seitsemän voimalaa sijoittuu Perhon Alajoen kylään ja toiset seitsemän voimalaa Kyyjärven Peuralinnaan. Hanke rakennetaan yhtenä kokonaisuutena. Voimalat valmistuvat ja otetaan käyttöön vuoden 2023 aikana.

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Vastaamme mielellämme tuulipuistoamme koskeviin lisäkysymyksiin.

Lisätietoja antaa:

Site Manager
Sami Välitalo
Suomen Hyötytuuli Oy
Puh. 040 085 9050

Suomen Hyötytuuli on kotimaisen tuulivoiman edelläkävijä. Olemme mukana ilmastonmuutoksen hillitsemisessä tuottamalla puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Kannamme vastuun tuulipuistoistamme koko niiden elinkaaren ajan hankekehityksestä ja rakentamisesta tuotantoon, huoltoon ja purkuun asti turvallisesti, ympäristöä ja luontoa vaalien. Seitsemän tuulipuistoamme Porissa, Kalajoella, Raahessa ja Pyhäjoella tuottavat tuulivoimaa 225 MW teholla 750 GWh vuosittain. Uusien hankkeidemme myötä vuosituotantomme nousee lähivuosina 1,2 TWh:in. Suomen Hyötytuulen omistaa kahdeksan kotimaista kaupunkienergiayhtiötä. www.hyotytuuli.fi