Siirry sisältöön

Haemme huolto- ja kunnossapitopäällikköä

Kotimainen tuulienergian tuottaja ja merituulivoiman edelläkävijä Suomen Hyötytuuli Oy etsii
huolto- ja kunnossapitopäällikköä
koordinoimaan tuulivoimaloidensa huolto- ja korjaustoimintaa.
Toimit yhteyshenkilönä turbiinien huoltoa ja korjauksia tekeviin organisaatioihin sekä vastaat työn edistymisestä ja laadusta. Laadit vuosihuoltosuunnitelman sekä huolto- ja korjausbudjetin ja vastaat niiden toteutumisesta. Osallistut huollon, kunnossapidon sekä kunnonvalvonnan strategian kehittämiseen ja huolehdit varaosien ja työkalujen hankinnasta. Huolto- ja kunnossapitopäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä teknologiapäällikön kanssa.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa DI- tai insinöörikoulutusta sekä huolto- ja korjaustoiminnasta hankittua osaamista vastaavasta tulosvastuullisesta tehtävästä. Tehtävässä tarvitaan hyvää teknisen englannin kielen taitoa, organisointikykyä ja valmiuksia toiminnan kehittämiseen.
Tarjoamme noin 150 MW:n tuotantokapasiteetin verran haastetta, näköalapaikan kotimaisen tuulivoiman kehittämiseen, dynaamisen työyhteisön ja paikan yrityksen ydintiimissä. Mahdollisia työskentelypaikkoja ovat Pori ja Raahe.
Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiapäällikkö Jaakko Kleemola 19.9. ja 22.9. klo 9-12, 040 593 8227. Voit kysyä lisätietoja myös valinnassa avustavalta konsultilta: Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, 050 385 1714.
Hakemukset CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuina viimeistään 27.9. osoitteeseen hakemukset@mm-rekrytointi.fi otsikolla ”Huolto- ja kunnossapitopäällikkö”.
Kahdeksan kotimaisen kaupunkienergiayhtiön omistamalla tuulivoiman tuotantoyhtiö Suomen Hyötytuuli Oy:llä on yhteensä kolme tuulipuistoa Porissa ja Raahessa, rakenteilla uusi merituulipuisto Poriin ja maatuulipuisto Raaheen sekä useita tuulipuistohankkeita eri puolilla Suomea. www.hyotytuuli.fi

Vastaa