Siirry sisältöön

Nikkarinkaarron uutiskirje, lokakuu 2023

Nikkarinkaarron tuulipuiston laajennushankkeen kuulumisia

Nikkarinkaarron tuulivoimapuiston laajennushanke on edennyt kaavoitusvaiheeseen. Kesän ja syksyn 2023 aikana on tehty erilaisia luonto-, ympäristö- ja maisemaselvityksiä, joiden valmistuttua kaavaluonnos viimeistellään ja asetetaan nähtäville. Kaavaluonnoksessa hankealueelle on sijoitettu viisi voimalaa nykyisen Nikkarinkaarron tuulivoimapuiston pohjoispuolelle.

Kaikille avoin yleisötilaisuus järjestetään kaavaluonnoksen nähtävilläoloaikana, arviomme mukaan tammikuussa 2024. Sen aikana kerätään lausunnot ja mielipiteet, joiden pohjalta valmistellaan kaavaehdotus loppuvuodesta 2024.

Projektista vastaava yhteyshenkilö Suomen Hyötytuuli Oy:llä on vaihtumassa. Otattehan jatkossa yhteyttä projektipäällikkö Jouni Saukkoon, jouni.saukko(at)hyotytuuli.fi, puh. 040 559 8554. Keskustelemme mielellämme kuntalaisten ja muiden Nikkarinkaarron laajennushankkeesta kiinnostuneiden kanssa.

Nikkarinkaarron melumittausraportti

Esittelimme kesäkuussa Nikkarinkaarron laajennushankkeen OAS-tilaisuudessa Nikkarinkaarron tuulipuiston seitsemän vuoden melumittausten tuloksia. Raportti on nyt nähtävissä Suomen Hyötytuulen aineistopankissa.

Seuraava uutiskirje

Seuraava uutiskirjeemme lähtee matkaan, kun kaavaluonnos tulee nähtäville, todennäköisesti tammikuussa 2024.

Hyvän tuulen terveisin,

Projektipäällikkö Jouni Saukko, puh. 040 559 8554, jouni.saukko(at)hyotytuuli.fi
Hankekehityspäällikkö Pasi Keinänen, puh. 040 835 9135, pasi.keinanen(at)hyotytuuli.fi

Suomen Hyötytuuli