Siirry sisältöön

Perhon Kokkonevan tuulivoimahankkeen uutiskirje, kesäkuu 2023

Perhon Kokkonevan tuulivoimahankkeen kuulumisia

Perhon Kokkonevan hankkeen YVA:n perusteltu päätelmä saatiin viime viikolla. YVA:n perustellun päätelmän jälkeen kaavoitus etenee kaavaehdotusvaiheeseen. Viralliset vastineet ja kaavaehdotus tuodaan kuntaan syksyllä. Tavoitteena on saada kaava etenemään hyväksymisvaiheeseen vielä tämän vuoden aikana.

 Perhon hallin tilaisuus 15.6.

Vietimme torstaina 15.6. Perhon upouuden huoltohallin avajaisia helteisissä merkeissä. Tapahtuma keräsi hyvin paikallisia osallistujia. Palokuntanaiset vastasivat tarjoiluista ja A-P Taipale bussikyydeistä Alajoki-Peuralinnan tuulipuistotyömaalle. Kiitoksia kaikille mukana olleille!

Tiesitkö tätä tuulivoimasta?

Mikä on tuulivoiman kotimaisuusaste?

Suomen Hyötytuuli on kahdeksan kotimaisen kaupunkienergiayhtiön omistuksessa. Tuottamamme sähkö kulkee suomalaisiin koteihin ja teollisuuteen omistajiemme kautta. Kannamme vastuun tuulipuistoistamme koko niiden elinkaaren ajan hankekehityksestä ja rakentamisesta tuotantoon, huoltoon ja purkuun asti.

Tuulivoimaloita valmistavia yrityksiä ei Suomessa tällä hetkellä ole, mutta tuulivoimaloiden komponentteja valmistetaan Suomessa. Tuulivoimahankkeiden luvitukseen ja suunnitteluun käytetään paljon kotimaista työvoimaa, ja lisäksi kotimaisia yrityksiä osallistuu tuulipuiston suunnitteluun ja rakentamiseen. Myös huolto ja ylläpito työllistävät ihmisiä tuulipuistopaikkakunnilla ja niiden läheisyydessä.

Lue verkkosivuiltamme usein kysyttyjä kysymyksiä tuulivoimasta

Seuraava uutiskirje

Seuraava Perhon Kokkonevan tuulivoimahankkeen uutiskirje lähtee matkaan syksyllä. Tilaa sähköpostitse lähetettävä uutiskirje lähettämällä viesti osoitteeseen tiedotus(at)hyotytuuli.fi. Tilaamalla sähköisen uutislehtisen hyväksyt, että keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit aina perua uutislehtisen ja henkilötietojesi käsittelyn ilmoittamalla meille asiasta sähköpostitse.

 

Hyvän tuulen terveisin,

Hankekehityspäällikkö Pasi Keinänen, puh. 040 835 9135 pasi.keinanen(at)hyotytuuli.fi

Projektipäällikkö Panu Piirtola, puh. 040 655 1315, panu.piirtola(at)hyotytuuli.fi

Tuulipuistovastaava Jouni Saukko, puh. 040 559 8554, jouni.saukko(at)hyotytuuli.fi

Suomen Hyötytuuli

Perhon Kokkonevan tuulipuistohankkeen verkkosivu