Siirry sisältöön

Raahen Annankankaan ja Nikkarinkaarron osayleiskaavaehdotukset nähtäville

Raahen kaupunginhallitus on päättänyt 16.6.2014 asettaa Raahen itäisten tuulivoima-alueiden Annankankaan tuulivoimapuiston osayleiskaavaehdotuksen ja Nikkarinkaarron tuulivoimapuiston osayleiskaavaehdotuksen nähtäville 30.6.2014 – 28.8.2014 väliseksi ajaksi (60 vrk).
Osallistumis- ja arviointisuunnitelmat (päivitetty 8.5.2014) sekä molemmat osayleis-kaavaehdotukset valmisteluaineistoineen ovat nähtävillä Raahen kaupungin teknisessä palvelukeskuksessa (Ruskatie 1, Pattijoki) sekä kaupungin internetsivuilla:
http://www.raahe.fi/kaavoitus/raahen_itaiset_tuulivoimapuistot
Annankangas on Metsähallituksen ja Suomen Hyötytuuli Oy:n yhteishanke. Annankankaan alueelle on suunniteltu yhteensä kymmentä tuulivoimalaa.
Nikkarinkaarto on Suomen Hyötytuuli Oy:n tuulivoimahanke. Nikkarinkaarron tuulivoimahankealueelle on suunniteltu yhteensä kymmenen tuulivoimalaa.

Yleisötilaisuus

Molempia osayleiskaavaehdotuksia koskeva yleisötilaisuus pidetään avoimet ovet – periaatteella torstaina 7.8.2014 kello 17–19 Raahen Kauppaporvarin Fregattisalissa, os. Kirkkokatu 28, 92100 Raahe. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan hankkeista lisää. Paikalla ovat kaupungin ja hankevastaavan edustajat.
Kunnan jäsenillä ja osallisilla on oikeus antaa muistutus osayleiskaavaehdotuksista.
Kirjalliset muistutukset on toimitettava viimeistään 28.8.2014 klo 15.00 mennessä Raahen kaupunginvirastoon (Raatihuone) tai postitse osoitteella Raahen kaupunki, Kaupunginhallitus, PL 62, 92101 Raahe.

Lisätietoja:

Suomen Hyötytuuli, hankekehityspäällikkö Miia Wallén, miia.wallen@hyotytuuli.fi, 050 329 7127
Suomen Hyötytuuli, Hankekehitysinsinööri Teemu Molkkari, teemu.molkkari@hyotytuuli.fi, 044 701 2284

Suomen Hyötytuuli

Suomen Hyötytuuli Oy on vuonna 1998 perustettu tuulivoiman tuotantoyhtiö. Yhtiön omistavat kahdeksan suuren suomalaisen kaupungin energiayhtiöt: Helsingin Energia, Jyväskylän Energia, Lahti Energia, Lappeenrannan Energia, Pori Energia, Tampereen Sähkölaitos, Turku Energia ja Vantaan Energia. Yhtiön tehtävänä on tuottaa osakkailleen sähköä tuulivoimalla sekä tehdä tuulivoimaan liittyvää markkinointi-, tutkimus- ja kehitystyötä.

Vastaa