Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Hankekehityspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen hiilivapaata yhteiskuntaa kanssamme?

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme Poriin, Tampereelle, Ouluun tai Helsinkiin

MERITUULIPUISTOJEN HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan merituulipuistojen hankekehitystiimin toiminnasta, kehittämisestä, merituulipuistojen luvituksesta, viranomaisyhteistyöstä ja osaltasi puistojen suunnittelusta. Hankekehitys työskentelee tiiviisti merituulipuiston teknisen suunnittelun tiimin kanssa mahdollistaen luvituksella suunnitelmien toteuttamisen.

Tulet keskeiseen rooliin osana energialiiketoiminnan kehityksen organisaatiota ja raportoit sen vetäjälle. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinun osaamisesi

Sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöä laadukkaasti hoidetusta hankekehitystoiminnasta sekä osaamista YVA- ja kaavoitusprosesseista sekä projektijohtokokemusta. Tuulivoimakokemus tai merirakentamisen kokemus katsotaan eduksesi. Lisäksi sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisessä oleellisia.

Toivomme sinulta esimieskokemusta ja halua kasvattaa oman vastuualueesi osaamista ja toimintatapoja. Olet innostunut tuulivoimaenergian tulevaisuudesta, haluat olla alan edelläkävijä ja näet tulevaisuuden mahdollisuudet. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Kykenet myös rakentamaan ja ylläpitämään arvoverkostoamme ja sinulla on kokemusta vaativistakin sopimusneuvotteluista.

Sinulle

Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60-hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyy ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki. Kasvun myötä myös urakehitystä on tarjolla.

Toivottavasti kiinnostuit!

Energialiiketoiminnan kehitysjohtaja Jaakko Kleemola +358 40 593 8227 ja konsulttimme Maija Talvinen +358 400 883 966 vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Lisätietoa meistä löydät www.hyotytuuli.fi.

Otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.11. mennessä oheisen linkin kautta.

Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista kaupunkienergiayhtiötä. Kehitämme tuulipuistohankkeita, suunnittelemme ja rakennutamme niitä sekä huolehdimme tuulivoiman tuotannosta yhdessä kumppaniemme kanssa. Yhtiöllä on seitsemän toiminnassa olevaa tuulipuistoa, yksi Kalajoella, kaksi Porissa, yksi Pyhäjoella ja kolme Raahessa. Kaksi tuulipuistoa on rakenteilla, toinen Perhossa ja Kyyjärvellä ja toinen Porissa ja Eurajoella.

Olemme yksi Suomen johtavista tuulivoimaosaajista ja uranuurtajista sekä meri- että maatuulivoimassa. Yhtiömme vastaa osaltaan Suomelle asetettuihin energiatuotannon tavoitteisiin lisätä uusiutuvaa puhdasta energiaa ja riippumattomuutta fossiilisista polttoaineista. Haluamme olla osaltamme tukemassa kestävää kehitystä ja meille onkin tärkeää koko tuulipuistojen elinkaaren tehokas hallinta.

Kun nykyiset investointiprojektimme valmistuvat vuoden sisällä, on tuotantokapasiteettimme noin 400 MW ja vuosituotantomme nousee yli 1200 GWh:iin. Olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa ja kehitysportfoliomme nousee jo yli 3 mrd euron.