Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Käyttöpäällikkö

Haluatko tulla rakentamaan tulevaisuuden vastuullista yhteiskuntaa kanssamme? Etsimme nyt Poriin tai Raaheen

Käyttöpäällikköä 

Vastaat voimaloiden käynnissäpidosta ja tuet osaamisellasi voimaloiden kunnossapitoa ja valvontaa. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu mm. voimaloiden tekniset asiat, korkean käytettävyyden varmistaminen, kunnossapidon tekninen tuki, ohjeistukset ja tarkastukset. Tulet keskeiseen rooliin osaksi tuulivoimatuotannon organisaatiota ja raportoit tuotantojohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa tekniseltä alalta, kuten automaatio-, elektroniikka-, tieto-, sähkö-, kone- tai energiatekniikka
  • näyttöä laadukkaasti hoidetuista käynnissäpitoon ja kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä teollisuudessa
  • kokemus tuulivoimasta katsotaan eduksesi
Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa organisointikykyä, joustavuutta, erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia, raportointikykyä ja analyyttisyyttä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisessä oleellisia. Kykenet myös rakentamaan ja ylläpitämään arvoverkostoamme.

Olet innostunut energia-alan tulevaisuudesta ja haluat olla alan edelläkävijänä vaikuttamassa tuulivoiman tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo ja toimit työssäsi vastuullisesti, edellyttäen tätä myös muilta toimijoilta.

Sinulle

Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60 hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyvät ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan uusiutuvan energian ja erityisesti merituulivoiman kasvavalla toimialalla. Tässä tehtävässä pääset mukaan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvutarinaan.

Herättikö edellä kuvattu innostusta?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 3.7.2023 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: HR Legal Service Oy, Martti Kangas p. 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi.

Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista kaupunkienergiayhtiötä. Kehitämme tuulipuistohankkeita, suunnittelemme ja rakennutamme niitä sekä huolehdimme tuulivoiman tuotannosta yhdessä kumppaniemme kanssa. Yhtiöllä on tuotannossa seitsemän tuulipuistoa, kolme rakenteilla ja lukuisia hankekehityksessä. Kun nykyiset hankkeemme valmistuvat seuraavan kahden vuoden sisällä, on tuotantokapasiteettimme noin 650 MW ja vuosituotantomme ylittää 1900 GWh:n. Olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa ja kehitysportfoliomme nousee jo yli 3 mrd euron.