Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Rahoitus- ja talousjohtaja

Haluatko tulla rakentamaan tulevaisuuden vastuullista yhteiskuntaa kanssamme?

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme Poriin, Helsinkiin tai Tampereelle

Rahoitus- ja talousjohtajaa

Vastaat ensi sijassa yhtiömme rahoituksen suunnittelusta ja järjestämisestä. Etsit kanssamme yhtiömme tulevaisuuden hankkeille uusia rahoitusmalleja ja mahdollisesti myös uusia sijoittajia, eivätkä yhtiöjärjestelytkään ole vieraita sinulle. Vastaat myös kokonaisvaltaisesti talousjohtamisemme kehittämisestä kasvustrategiamme mukaisesti ja toimitkin toimitusjohtajamme keskeisenä työparina.

Tehtävä edellyttää osaamista erityisesti näiltä osa-alueilta:

  • pääomarakenteen ja rahoituksen hallinta
  • korko- ja rahoitusmarkkinoiden tuntemus kansainvälisesti
  • rahoitusinstrumenttien tuntemus
  • taloudellisten riskien hallinta
  • yleinen talouden suunnittelulyhyellä ja pidemmällä aikavälillä
  • talouden päivittäisjohtaminen.

Johdat ja ohjaat taloustiimiä, jonka tehtävänä on tuottaa liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa informaatiota. Autat myös yksiköitämme relevanttien KPI-mittareiden rakentamisessa sekä investointien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toivomme että olet toimintaotteeltasi itsenäinen ja olet mielelläsi kehittämässä asioita. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja hyviä neuvottelutaitoja. Kasvavassa yrityksessämme rooli ja sen painotukset voivat tulevaisuudessa vaihdella ja tehtävä edellyttää myös joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Olet innostunut energia-alan tulevaisuudesta, haluat olla alan edelläkävijä ja näet tulevaisuuden mahdollisuudet. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Sinulle
Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60 hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyy ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan uusiutuvan energian ja erityisesti merituulivoiman kasvavalla toimialalla. Tässä tehtävässä pääset mukaan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvutarinaan.

Toivottavasti kiinnostuit!

Lisätietoja: HR Legal Service Oy, Martti Kangas

p. 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi

Lähetä CV:si ja hakemuksesi HR Legal Servicesin verkkosivujen tai LinkedIn-haun kautta palkkatoiveineen viimeistään 14.4.2023 mennessä.

Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista kaupunkienergiayhtiötä. Kehitämme tuulipuistohankkeita, suunnittelemme ja rakennutamme niitä sekä huolehdimme tuulivoiman tuotannosta yhdessä kumppaniemme kanssa. Yhtiöllä on tuotannossa seitsemän tuulipuistoa, kolme rakenteilla ja lukuisia hankekehityksessä. Kun nykyiset hankkeemme valmistuvat seuraavan kahden vuoden sisällä, on tuotantokapasiteettimme noin 650 MW ja vuosituotantomme ylittää 1900 GWh:n. Olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa ja kehitysportfoliomme nousee jo yli 3 mrd euron.