Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Talousasiantuntija/controller

Haluatko tulla rakentamaan tulevaisuuden vastuullista liiketoimintaa kanssamme? Etsimme nyt Poriin tai Helsinkiin

Talousasiantuntijaa/controlleria

Olet osa SHT:n talousosastotiimiä ja osallistut taloushallinnon tehtäviin monipuolisesti. Osallistut talousraportointiin, budjetointiin, ennustamiseen, taloushallinnon kehittämiseen, taloudellisten analyysien tekemiseen, järjestelmäprojekteihin ja -päivityksiin sekä rahoituksen hoitamiseen. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja seuraat liiketoiminnan ja kustannusten kehittymistä.

Odotamme sinulta
– Soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa kuten tradenomi tai KTM
– Vähintään kolmen vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
– Kokonaisvaltaista kirjanpidon ja taloushallinnon ymmärrystä
– Yritysverotuksen perusteiden tuntemusta
– Riittäviä IT-taitoja
– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä, hyviä numeerisia ja analyyttisiä taitoja sekä kykyä tehdä toimenpidesuosituksia. Olet innostunut energia-alan tulevaisuudesta ja haluat olla alan edelläkävijänä vaikuttamassa tuulivoiman tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Tarjoamme sinulle
Tämä tehtävänkuva tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja oppia lisää monipuolisista taloushallinnon tehtävistä yrityksen dynaamisessa ympäristössä. Työssä eteneminen ja itsenäisten vastuualueiden ottaminen on mahdollista omien vahvuusalueiden mukaisesti.

60 hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyvät ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn uusiutuvan energian ja erityisesti merituulivoiman kasvavalla toimialalla. Tässä tehtävässä pääset mukaan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvutarinaan.

Herättikö edellä kuvattu innostusta?
Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2024 mennessä.
Lisätietoja: HR Legal Service Oy, Martti Kangas p. 040 700 7754 tai martti.kangas(at)hrlegal.fi.

Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista alueellista energiayhtiötä. Olemme yksi kotimaisen meri- ja maatuulivoimaosaamisen uranuurtajista. Olemme mukana vastaamassa Suomen uusiutuvan energiantuotannon tavoitteisiin ja lisäämässä riippumattomuutta fossiilisista polttoaineista. Toimimme vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti läpi koko tuulivoiman elinkaaren yhdessä sidosryhmiemme kanssa.
Kehitämme tuulipuistohankkeita, suunnittelemme ja rakennutamme niitä sekä huolehdimme tuulivoiman tuotannosta yhdessä kumppaniemme kanssa. Meillä on tuotannossa seitsemän tuulipuistoa, kolme rakenteilla ja lukuisia hankekehityksessä. Kun rakennus- ja käyttöönottovaiheessa olevat hankkeemme valmistuvat, on tuotantokapasiteettimme noin 650 MW ja vuosituotantomme ylittää 1900 GWh:n. Kasvamme voimakkaasti, ja kehitysportfoliomme nousee jo yli 3 mrd euron.