Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Tuotannon valvomojärjestelmien kehityspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen hiilineutraalia yhteiskuntaa kanssamme?

Etsimme nyt Poriin

Tuotannon valvomojärjestelmien kehityspäällikköä

Tehtävänimikettä voidaan tarkentaa kompetenssien perusteella. Vastaat sähkön tuotannon valvonnasta, valvontaan ja säätöön liittyvistä tietojärjestelmistä sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu mm. datan analysointiin, tuotantoennusteiden hallintaan ja sähkön toimitusketjuun liittyviä asioita kuten rajapinnat, integraatiot, ohjaukset ja säädöt.

Tulet keskeiseen rooliin osaksi tuulivoimatuotannon organisaatiota ja raportoit tuotantojohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa, mielellään ylempää korkeakoulututkintoa tekniseltä alalta, kuten automaatio-, elektroniikka-, tieto-, sähkö-, kone- tai energiatekniikka
  • näyttöä laadukkaasti hoidetuista käynnissäpitoon ja valvontaan liittyvistä tehtävistä teollisuudessa tai valvomojärjestelmien kehittämisestä
  • kokemus sähköntuotannosta, sähköasemista, sähköverkoista, tietoliikenneyhteyksistä tai SCADA:sta katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa organisointikykyä, joustavuutta, erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia, raportointikykyä ja analyyttisyyttä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisessä oleellisia. Kykenet myös rakentamaan ja ylläpitämään arvoverkostoamme, ja sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista.

Toivomme sinulta halua kasvattaa oman vastuualueesi osaamista ja toimintatapoja. Olet innostunut modernin energiantuotannon tulevaisuudesta, haluat olla alan edelläkävijä ja näet tulevaisuuden mahdollisuudet. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60-henkinen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyy ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki. Kasvun myötä myös urakehitystä on tarjolla.

Toivottavasti kiinnostuit!

Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantojohtaja Leena Hacklin +358 44 701 2182 ja rekrytoinnissa avustava konsulttimme HRS Advisors, Tarja Kohtamäki +358 400 797 453.

Lisätietoa meistä löydät www.hyotytuuli.fi.

Otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.1.2023  www.hrsadvisors.fi sivujen tai LinkedInin hakuilmoituksen kautta.

Haku alkaa 16. joulukuuta 2022 ja päättyy 15. tammikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Suomen Hyötytuuli Oy