Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Tuulipuiston projektikoordinaattori / Site Manager

Suomen Hyötytuuli Oy hakee Perhon ja Kyyjärven alueelle

Tuulipuiston projektikoordinaattoria / Site Manageria

Tehtäviisi kuuluu alueen tuulipuistohankkeiden hankekehityksessä, rakentamisessa ja tuotannossa avustaminen ja yhteyshenkilönä toimiminen. Hankekehityksessä avustat hankekehityksen projektipäällikköä ja vastaat yhteydenpidosta viranomaisiin ja kunnan toimijoihin. Luvitusvaiheessa hoidat yhteyksiä ja neuvotteluita maanomistajien kanssa. Rakentamisen aikana toimit projektipäällikön tukena. Tuotannon aikana toimit Site Managerin roolissa alueen tuulivoimatuotannon yhteyshenkilönä.

Olet mukana Keski-Pohjanmaan Perhon ja Kyyjärven alueiden tuulipuistojen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Toimit sekä hankekehityksen, rakennuttamisprojektien että tuotannon yksiköiden kanssa ja raportoit tuulipuistohankkeiden projektipäälliköille. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tuulivoimakokemus tai projektinjohto-osaaminen katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja halua oman vastuualueesi kehittämiseen. Olet innostunut tuulivoimaenergian tulevaisuudesta ja haluat kehittää yhteistyötä paikallisten yhteisöjen ja toimijoiden kanssa. Kykenet rakentamaan ja ylläpitämään arvoverkostoamme ja sinulla on neuvottelukokemusta. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle työn perusta ja edellytät niitä myös yhteistyötahoilta. Osaat viestiä hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60 hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyy ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki. Kasvun myötä myös urakehitystä on tarjolla.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen jaakko.kleemola@hyotytuuli.fi. Rooli täytetään, kun sopiva hakija löytyy. Haemme tehtävään ensisijaisesti yhtä henkilöä, mutta mikäli sopivia hakijoita löytyy enemmän, meillä on mahdollisuus palkata alueen tuulipuistojen koordinointitehtäviin useampi tekijä.

Lisätietoa tehtävästä antaa energialiiketoiminnan kehitysjohtaja Jaakko Kleemola 040 593 8227, jaakko.kleemola@hyotytuuli.fi.

Lisätietoa Suomen Hyötytuulesta löydät www.hyotytuuli.fi.

Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista kaupunkienergiayhtiötä. Kehitämme tuulipuistohankkeita, suunnittelemme ja rakennutamme niitä sekä huolehdimme tuulivoiman tuotannosta yhdessä kumppaniemme kanssa. Yhtiöllä on tuotannossa seitsemän tuulipuistoa, kolme rakenteilla ja lukuisia hankekehityksessä. Kun nykyiset hankkeemme valmistuvat seuraavan kahden vuoden sisällä, on tuotantokapasiteettimme noin 650 MW ja vuosituotantomme ylittää 1900 GWh:n. Olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa ja kehitysportfoliomme nousee jo yli 3 mrd euron.