Siirry sisältöön

Tehtävä avoinna: Teknisen suunnittelun päällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen hiilivapaata yhteiskuntaa kanssamme?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Poriin, Tampereelle, Ouluun tai Helsinkiin

TEKNISEN SUUNNITTELUN PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tuulipuistohankkeiden esiselvityksistä, konseptoinnista, suunnittelun ohjauksesta ja projektikohtaisesti teknisestä vaatimustenmukaisuudesta niin turbiini- ja maanrakennusneuvotteluissa kuin rakennusaikanakin.

Tulet esihenkilöksi viisihenkiselle suunnittelutiimille ja lisäksi ohjaat suunnittelukumppaneidemme toimintaa. Tulemme vahvistamaan omaa osaamistamme etenkin merituulipuistojen suunnittelun osalta, joten tiimin toiminnan kehittäminen on osa työtäsi.

Tulet keskeiseen rooliin osana energialiiketoiminnan kehityksen organisaatiota ja raportoit sen vetäjälle. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on vahva kokemus laadukkaasti hoidetusta teollisesta projektitoiminnasta, rakennuttamis- tai urakointihankkeista, soveltuva korkeakoulututkinto tekniseltä alalta sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisessä oleellisia.

Toivomme sinulta esimieskokemusta ja halua kasvattaa oman vastuualueesi osaamista ja toimintatapoja. Kykenet myös rakentamaan ja ylläpitämään arvoverkostoamme ja sinulla on kokemusta vaativistakin sopimusneuvotteluista. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Olemme innostuneita tuulivoimaenergian mahdollisuuksista ja haluamme olla alamme edelläkävijä.

Toimintamme kasvaa ja laajenee. 60-hengen organisaatiomme on kokenut, osaava ja työstään innostunut. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja kehittämiseen suuntautunut. Meillä yhdistyy ketterän ja innovatiivisen yrityksen toiminta sekä vakaan omistajan tuki. Kasvun myötä myös urakehitystä on tarjolla.

Toivottavasti kiinnostuit!

Liiketoiminnan kehitysjohtaja Jaakko Kleemola +358 40 593 8227 ja konsulttimme Maija Talvinen +358 400 883 966 vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Lisätietoa meistä löydät www.hyotytuuli.fi.

Otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.10. mennessä oheisen linkin kautta.